Ontmoet het team van Huid Rotterdam

Hoi! Ik ben Ellen de Haan.

Al jaren ben ik gefascineerd door de huid, de problemen die een huid kan geven, maar hiernaast natuurlijk ook de mogelijkheden die er zijn om een huid zo mooi mogelijk te maken of houden. Dit was ook mijn reden om Huidtherapie te studeren. Nu, met 8 jaar ervaring in behandelingen voor huidverbetering, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidtypes en de verschillende problematiek die bij ieder huidtype zichtbaar kan worden.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn hondjes (Dolly & Lola) en hou ik mij hiernaast veel bezig met honden in het algemeen die een wat slechter leven hebben gekend. Ik doe bijvoorbeeld vrijwilligers werk in een asiel, maar ik ben ook een keer naar het buitenland gegaan om vrijwilligerswerk te doen voor straathondjes.

Zo besteed ik mijn tijd in de 2 dingen waar ik veel passie voor heb!Mijn naam is Julie van Holten.

Al vanaf jongs af aan ligt mijn interesse in de cosmetische kant van het vak huidtherapie. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt in jouw eigen huid. De huid is namelijk ons grootste orgaan en het is daarom belangrijk dat jij je hierin goed voelt.

Na mijn studie aan de Haagse hogeschool in Den-Haag ben ik terug verhuisd naar de Hoeksche-Waard. Ik woon samen met mijn vriend in Heinenoord en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en familie. Daarnaast vind ik ook leuk om met mijn vriend lekker te eten of een serie te kijken met onze kat Arie op schoot.

 


Goeiedag! Mijn naam is Wesna. In 2016 koos ik ervoor om huidtherapie te gaan studeren omdat ik erg geïnteresseerd ben in de werking van de huid en de mogelijkheden om de huid te verbeteren. De opleiding heb ik met veel enthousiasme doorlopen en in 2020 startte ik daarom met mijn afstudeerstage bij HUID Rotterdam. Omdat dit zo goed beviel, ben ik hier meteen blijven werken.

Of het nu gaat om een concreet huidprobleem of een effectieve glow-up, ik help je graag om je doelen te behalen!

In mijn vrije tijd lees ik graag over persoonlijke ontwikkeling en maak ik graag heerlijke gerechten klaar voor mijn familie en mijn vriend. Ook kan ik erg genieten van een goede serie met een heerlijk maskertje van Dermaquest.

Hi, mijn naam is Sanna!

Ik heb altijd al affiniteit gehad met de huid en dan met name de cosmetische kant hiervan. Mijn moeder is schoonheidsspecialiste en ik heb daarom al op jonge leeftijd kennis gemaakt met huidverzorging. Ik vind het erg leuk om mensen te adviseren over hoe zij hun huid kunnen verbeteren. Geen huid is hetzelfde en dat maakt het erg interessant. Daarnaast vind ik het super leuk om samen met een klant een mooi resultaat te behalen. De beste versie van jezelf worden, dat vind ik belangrijk!

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met mijn vriendinnen en vriend door. Lekker uiteten gaan en drankjes doen zijn dingen waar ik erg blij van wordt. Daarnaast hou ik ook erg van netflix avondjes op de bank om even lekker bij te komen.

Hoi! Mijn naam is Fabienne Konings. Ik heb een grote passie voor de huid en verdiep mij hierin sinds mijn tienerjaren. Ik vond het maar al te interessant om verschillende producten uit te proberen zoals reinigers, maskers, crèmes, noem maar op. Later ben ik meer verdieping gaan zoeken in de wereld van huidverzorging en alles daaromheen. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt!

Tijdens mijn studie ben ik gaan bloggen over huidverzorging op mijn eigen website en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast schreef ik in 2019 maandelijks een column voor het Nederlandse Tijdschrift Voor Huidzorg. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden en breng ik tijd door met mijn vrienden.

Mijn naam is Chiara, ik ben de receptioniste en ik houd mij bezig met de marketing van Huid Rotterdam. Ik vind het erg interessant en leuk om te zien wat de dagelijkse bezigheden zijn van de huidtherapeuten. Zelf heb ik ook een aantal behandelingen gehad en ik kan je garanderen dat je heerlijk wegdoezelt in de behandelstoel, ook al kunnen sommige behandelingen wat gevoeliger zijn.

Naast mijn werk studeer ik crossmediale communicatie aan de Hoge school Rotterdam.

Ook ik ben een echt dierenmens. Elke vrijdagavond rijd ik paard, en thuis heb ik een ondeugende kitten die nog net niet de gordijnen in klimt.


Om de kwaliteit van onze behandelingen te kunnen blijven waarborgen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zijn onze huidtherapeuten aangesloten bij het Kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Graag ontmoeten wij je in de kliniek, waar wij kunnen helpen bij het verminderen van de huidproblemen of bij het behouden van de optimale conditie.


team huid rotterdam

Impressie foto'sBekijk hoe de kliniek er van binnen uit ziet
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact