Ontmoet het team van Huid Rotterdam

Hoi! Ik ben Ellen de Haan.

Al jaren ben ik gefascineerd door de huid, de problemen die een huid kan geven, maar hiernaast natuurlijk ook de mogelijkheden die er zijn om een huid zo mooi mogelijk te maken of houden. Dit was ook mijn reden om Huidtherapie te studeren. Nu, met 8 jaar ervaring in behandelingen voor huidverbetering, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidtypes en de verschillende problematiek die bij ieder huidtype zichtbaar kan worden.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn hondjes (Dolly & Lola) en hou ik mij hiernaast veel bezig met honden in het algemeen die een wat slechter leven hebben gekend. Ik doe bijvoorbeeld vrijwilligers werk in een asiel, maar ik ben ook een keer naar het buitenland gegaan om vrijwilligerswerk te doen voor straathondjes.

Zo besteed ik mijn tijd in de 2 dingen waar ik veel passie voor heb!


Hoi ik ben Heleen Boersma!

Al vanaf dat ik een jaar of 12 was ben ik bezig met de huid. Het begon met een pukkeltje uitknijpen, maar groeide al snel uit tot een echt interesse gebied. Het vak huidtherapie is dus echt op mijn lijf geschreven, ik doe het dan ook met veel passie en plezier.

Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en regelmatig een praatje te maken. Naast huidtherapie hou ik heel erg van lekker eten en breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en mijn vriend. Verder ben ik regelmatig in de sportschool te vinden waarbij ik deelneem aan verschillende groepslessen. Ik vind het belangrijk om afwisseling te hebben, zowel in mijn vrije tijd als in mijn werk, daar sluit huidtherapie mooi bij aan.


Mijn naam is Julie van Holten.

Al vanaf jongs af aan ligt mijn interesse in de cosmetische kant van het vak huidtherapie. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij je prettig voelt in jouw eigen huid. De huid is namelijk ons grootste orgaan en het is daarom belangrijk dat jij je hierin goed voelt.

Na mijn studie aan de Haagse hogeschool in Den-Haag ben ik terug verhuisd naar de Hoeksche-Waard. Ik woon samen met mijn vriend in Heinenoord en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen en familie. Daarnaast vind ik ook leuk om met mijn vriend lekker te eten of een serie te kijken met onze kat Arie op schoot.

 


Mijn naam is Chiara, ik ben de receptioniste en ik houd mij bezig met de marketing van Huid Rotterdam. Ik vind het erg interessant en leuk om te zien wat de dagelijkse bezigheden zijn van de huidtherapeuten. Zelf heb ik ook een aantal behandelingen gehad en ik kan je garanderen dat je heerlijk wegdoezelt in de behandelstoel, ook al kunnen sommige behandelingen wat gevoeliger zijn.

Naast mijn werk studeer ik crossmediale communicatie aan de Hoge school Rotterdam.

Ook ik ben een echt dierenmens. Elke vrijdagavond rijd ik paard, en thuis heb ik een ondeugende kitten die nog net niet de gordijnen in klimt.


Om de kwaliteit van onze behandelingen te kunnen blijven waarborgen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zijn onze huidtherapeuten aangesloten bij het Kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Graag ontmoeten wij je in de kliniek, waar wij kunnen helpen bij het verminderen van de huidproblemen of bij het behouden van de optimale conditie.


Impressie foto'sBekijk hoe de kliniek er van binnen uit ziet
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact