Ontmoet Ellen en Huid Rotterdam

Ellen de Haan is opgeleid huidtherapeut en gespecialiseerd in huidverbetering, specifieke acne problematiek en lasertherapie. Na 8 jaar ervaring kun je haar wel een echte specialist noemen.

Privé is Ellen een echt ‘’mensen mens’’ en wilt er voor zorgen dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Dit gevoel krijg je al direct als je de kliniek binnenkomt (klik hier voor fotos). Of je nu een huid probleem hebt of je huid continue wilt verbeteren is er een aangename sfeer en goede begeleiding voor en na de behandeling.

Verder zet Ellen zich veel in voor goede doelen gericht op dieren. Zo heeft ze zelf twee kleine honden (lola en dolly) waar ze naast haar werk al haar tijd in stopt.

Ellen is aangesloten bij Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd word en het beroep getoetst blijft worden.

Benieuwd wat Ellen voor jou kan betekenen? Klik hier om een vrijblijvende afspraak in te plannen voor een consult en huidanalyse. Zij zal dan samen met jou kijken wat het beste is voor jouw huid.


''Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt in je eigen huid. Ik ben dan ook blij als ik degene mag zijn die daarvoor kan zorgen.''


Ellen de Haan
Impressie foto'sBekijk hoe de kliniek er van binnen uit ziet
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact