Schimmelnagels laseren


Last van schimmelnagels? Behandel deze effectief met een laser!

Hoe werkt een laserbehandeling op schimmelnagels

Schimmelnagels laserenTijdens de laserbehandeling wordt de laser op afstand gehouden van de nagels en worden er constant laserpulsen op de nagel afgeschoten. De laser zorgt ervoor dat de schimmel in de nagel zodanig verhit, dat deze wordt vernietigd. De nagels en de huid hier omheen blijven verder intact.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand een laserbehandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult stelt de huidtherapeut een aantal vragen en kun je zelf natuurlijk ook jouw vragen stellen. De huidtherapeut geeft naar aanleiding van het consult persoonlijk advies.

Bij de start van de behandeling wordt de huid en de nagel gedesinfecteerd, zodat deze schoon de behandeling ingaan. De huidtherapeut en jij krijgen beide een bril op ter bescherming. Vervolgens stelt de huidtherapeut het laserapparaat in op de juiste instellingen en kan er gestart worden met de behandeling.

Bij elke lasershot die de huidtherapeut activeert voel je op de plek de laserstraal in de nagel reageren met warmte. Deze warmte is nodig om de schimmel te vernietigen.

Welke resultaten kun je verwachten?

Er zijn 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De eerste drie behandelingen vinden plaats om de 2 weken en de laatste 2 behandelingen vinden plaats om de 4 weken. Klik hier voor ervaringen.


Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.


Meest gestelde vragen:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijs van het laseren van schimmelnagels is 30,- per nagel. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Bij het behandelen van schimmelnagels heb je vijf behandelingen nodig.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. Bij het laseren van schimmelnagels heeft dit voornamelijk met warmte te maken. Als de warmte even teveel wordt wachten we een paar seconden voordat we de behandeling voortzetten.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid. Dit geldt voor laser ontharing en het behandelen van schimmelnagels.

Waar kan ik rekening mee houden voor en na een behandeling?

Omdat wij het belangrijk vinden dat je goed voorbereid bent en omdat wij optimaal resultaat willen van de behandeling(en) hebben wij voor- en nazorg formulieren ontwikkeld. Klik hier om deze te bekijken.


Vrijblijvend consultBetrouwbaar advies door de huidtherapeut

Direct de behandeling boeken? Klik hier.

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact