Pigment laseren


Last van pigmentvlekken? Behandel deze effectief met een laser!

Hoe werkt het laseren van een pigmentvlek?

pigment laserenDe behandeling werkt door middel van laserapparatuur die effectief het pigment vernietigd. Dit doet de laser door in extreem korte tijd geconcentreerde energie af te geven aan de pigmentvlek. Het pigment absorbeert de warmte van de energie, waardoor het pigment vernietigd wordt.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voorafgaand een laserbehandeling vindt er een consult plaats. Tijdens dit consult stelt de huidtherapeut een aantal vragen en kun je natuurlijk aangeven wat je behandeld wilt hebben. De huidtherapeut geeft naar aanleiding van het consult persoonlijk advies.

Bij de start van de behandeling wordt de huid gedesinfecteerd, zodat de huid schoon de behandeling ingaat. Hierna wordt er gekeken naar het te behandelen gebied en wordt deze eventueel afgetekend. Zo kan precies gezien worden welke delen behandeld worden. De huidtherapeut en jij krijgen beide een bril op ter bescherming. Vervolgens stelt de huidtherapeut het laserapparaat in op de juiste hoeveelheid Joule, milliseconde en het aantal Hertz en kan gestart worden met de behandeling.

Bij elke lasershot die de huidtherapeut activeert voel je op de plek de laserstraal reageren op het pigment in de vorm van een schokje op de huid. Nadat het gebied is behandeld met de laser wordt er een crème met zonbescherming aangebracht.

Welke resultaten kun je verwachten?

Gemiddeld zijn er 1-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Pigment (voor en na)
pigment voor en na
Klik hier voor meer ervaringen.


Huidtherapeut

Huidtherapeut Ellen de HaanDe behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door een Huidtherapeut. Ontmoet Ellen:

“Als huidtherapeut vind ik het belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierom ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici die de kwaliteit van het beroep huidtherapie toetsen. “


Meest gestelde vragen:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Hierbij ligt het er ook aan waar de behandeling voor wordt toegepast, namelijk ontharen, tegen pigment of tegen vaatjes. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig en voor pigmentvlekken zijn er
gemiddeld 1-3 behandelingen nodig. Bij het behandelen van vaatjes zijn er voor beenvaatjes gemiddeld 6-8 behandelingen nodig en voor vaatjes in het gezicht gemiddeld 1-3 behandelingen. Bij het behandelen van schimmelnagels ligt dit gemiddelde op 3 behandelingen.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling kleuren de pigmentvlekken donkerder. Dit is in het pigment de reactie op de laser. Hierna komt er een dun korstje op de huid waarna deze van de huid valt met de pigmentvlek daarbij. Ook kan de huid rondom de pigmentvlek wat rood kleuren ivm de
doorbloeding. Dit trekt wel snel weer weg.


Vrijblijvend consultBetrouwbaar advies door de huidtherapeut

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact