Onze laser: GentleMax Pro


Over de laser en de effectiviteit:

gentle max pro

Een stap verder met de GentleMax Pro! De GentleMax Pro biedt geavanceerde technologie met ware kracht voor echte resultaten. Door het geïntegreerde behandelsysteem wordt er gebruik gemaakt van 2 lasers, namelijk de Alexandriet laser en de Nd:YAG laser.

Alexandriet laser
De alexandriet laser heeft een golflengte van 755nm en werkt effectief op beharing en pigment. De alexandriet laser werkt goed op de lichtere huidtypen.

Nd:YAG laser
De Nd:YAG laser heeft een goflengte van 1064nm en werkt effectief op beharing, vaatjes en huidverstrakking. De Nd:YAG laser werkt goed op de donkere huidtypen.

Alle huidtypeslaser ontharing man
De GentleMax Pro behandeld door de mogelijkheid van het gebruik van 2 soorten lasers effectief en veilig op alle huidtypes.

Ook dunne haren

Door de vernieuwde ontwikkelingen is de GentleMax Pro zo ontwikkeld dat deze niet alleen de dikke haren goed behandeld, maar ook de dunnere haren!

Krachtig koelingssysteem

Cryo koelsysteemKoeling is niet alleen prettig tijdens de behandeling, maar ook extreem belangrijk! Mocht er geen goede koeling in een laser zitten kan bij een behandeling voor bijvoorbeeld ontharing de laserstraal binnen in de huid iets uitzetten. Dit kan ervoor zorgen dat er om het behandelde gebied van de krachtige laserstraal (die gericht is op de beharing) slapende haren gestimuleerd worden om te groeien! Dat wilt natuurlijk niemand.

Om deze reden maakt de GentleMax Pro gebruik van Cryo-koeling. Hierbij wordt er in extreem korte tijd een straal cryo vloeistof op de huid gespoten waarna direct de laserstraal volgt. De koeling van de cryo en de warmte van de laserstraal komen zo kort op elkaar op de huid, dat je niet persee voelt of het nu warm of koud aanvoelt. Cryo vloeistof is een goede, betrouwbare koeling, omdat deze bij iedere laserflits even krachtig is.

Resultaten met de Gentlemax Pro

Hieronder enkele voorbeelden wat je kunt bereiken met onze laser en onze huid therapeut:

Borsthaar (voor en na)
borsthaar laseren

Ontharing oksels (voor en na)
ontharing oksels

Vaatjes (voor en na)
vaatlaser voor en na

Pigment (voor en na)
pigment voor en na

Wat kun je met een laser behandelen?

Met de GentleMax Pro kunnen wij het volgende behandelen:

vinkje Overbeharing / ongewenste haargroei
vinkje Hirsutisme
vinkje Pigmentvlekken
vinkje Couperose
vinkje Rosacea
vinkje Spider Naevus
vinkje Folliculitus Barbae
vinkje Beenvaatjes
vinkje Schimmelnagels
vinkje Hidradenitis Suppurativa
vinkje Hypertrichosis
vinkje Ouderdomsvlekken
vinkje Angioma Senilis


Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.


Meest gestelde vragen:

Wat zijn de prijzen voor een laserbehandeling?

De prijzen variëren per gebied van het lichaam. Hierbij ligt het er ook aan waar de behandeling voor wordt toegepast, namelijk ontharen, tegen pigment of tegen vaatjes. Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er gemiddeld nodig?

Voor ontharen zijn er gemiddeld 6 behandelingen nodig en voor pigmentvlekken zijn er
gemiddeld 1-3 behandelingen nodig. Bij het behandelen van vaatjes zijn er voor beenvaatjes gemiddeld 6-8 behandelingen nodig en voor vaatjes in het gezicht gemiddeld 1-3 behandelingen. Bij het behandelen van schimmelnagels ligt dit gemiddelde op 3 behandelingen.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Bij laserbehandelingen zouden alleen behandelingen voor ontharen in het gelaat vergoed kunnen worden. Bekijk bij ons overzicht of er een vergoeding hiervoor binnen jouw zorgverzekeringspakket valt (klik hier).

Is een laserbehandeling pijnlijk?

Een behandeling met de laser kan soms gevoelig zijn. De laser heeft een geïntegreerd koelingssysteem wat de behandeling erg goed te doen maakt. Verder zou je het gevoel kunnen vergelijken met een elastiekje wat plaatselijk op de huid geschoten wordt, een klein schokje.

Is de GentleMax Pro ook te gebruiken bij een donkere huid?

Jazeker! De GentleMax Pro is door zijn gebruik van 2 lasers volledig veilig voor de donkere huid.


Vrijblijvend consultBetrouwbaar advies door de huidtherapeut

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact