Ik ben hier met Iris van Dalton Medical. Dalton Medical levert diverse lasers waaronder onze nieuwe laser. Ik had voor haar een vraag. Als iemand op internet zoekt naar bijvoorbeeld laserontharingsbehandeling, dan zie je vaak voor dezelfde soort behandeling diverse prijzen staan. Hoe is dat prijsverschil te verklaren?

“Er zijn natuurlijk veel verschillende klinieken, die werken allemaal met een eigen prijs. Naast dat er veel klinieken zijn, zijn er ook heel veel verschillende systemen waarmee je kan ontharen bijvoorbeeld. Je hebt IPL en laser, daar zit al een groot verschil tussen, want IPL is iets minder krachtig als laser. Wat je daaraan ziet is dat mensen meer behandelingen nodig hebben.

Daarnaast heb je ook in de laser wereld veel verschillende systemen bijvoorbeeld Alexandrite of een diode laser, ook daar zit veel verschil in. De laser waarmee jij straks gaat werken is de Gentle Max Pro, dat is een High Power Alexandrite. Gemiddeld zijn mensen na 4 tot 6 behandelingen haar vrij en het is een vrij snelle behandeling. Daardoor zie je dat je minder behandelingen nodig hebt en daardoor zijn er minder kosten.”


Ellen de Haan
Ellen de Haan

Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt in je eigen huid. Ik ben dan ook blij als ik degene mag zijn die daarvoor kan zorgen. Dit kan gaan om een huidprobleem of simpelweg het onderhouden van de huid. Iedere huid kan een goede verzorging gebruiken. Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvende huidanalyse via: http://www.huidrotterdam.nl/huidanalyse