Huidverbetering intensief

Heb je last van onzuiverheden en wil je de huid weer helemaal opfrissen? Laat je huid weer stralen door deze methode

Als je enkele onzuiverheden ziet of je vindt dat je huid er de afgelopen tijd er wat minder mooi of minder schoon/fris uitziet wil je dat natuurlijk verhelpen.

Elke huid is anders (vette huid, gecombineerde huid, droge huid, donkere huid of vochtarme huid). Daarom is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat de exacte klachten zijn en wat je wilt verbeteren aan je huid. Deze combinatie heeft te maken met wat de beste behandeling is voor jouw huid en vooral wat het meeste resultaat geeft. Omdat resultaat het belangrijkste is maak je een keuze uit onderste drie opties:

Optie 1: Je wilt een echte opfrisser / reiniging van de huid zodat producten effectiever in je huid werken. Dit is voor lichte acne of weinig onzuiverheden. Sla dan de opties over en lees daaronder verder.

Optie 2: Je hebt last van meerdere plekjes, acne, pigmentatie, ontstoken plekjes of andere diepliggende huidproblemen. Dan raden wij aan te kijken naar een fruitzuurpeeling (diepliggende werking).

Optie 3: Je wilt graag eerst door een professional (huidtherapeut) je huid vrijblijvend laten analyseren zodat je precies weet waar je aan toe bent. In een uitgebreide huidanalyse worden er vijf foto's gemaakt van de diepere huidlagen zodat je door middel van het advies en de analyse, effectief de diepliggende problemen kunt aanpakken. Deze analyse is geheel vrijblijvend / kosteloos.


Optie 1: Huidverbeterende behandeling.
Bij een huidverbeterende behandeling wordt de huid gereinigd en worden de onzuiverheden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een masker en huidverzorging. Deze behandeling is toe te passen op ieder huidtype als reinigende behandeling.

  • Minder onzuiverheden: Door deze intensieve reiniging heb je minder onzuiverheden.
  • Schone huid: De uitgebreide reiniging en masker zorgen voor een frisse uitstraling en schone huid.
  • Verzorging voor jouw huidtype: Door het aangepaste masker en huidverzorging gebaseerd op jouw huidtype kun je meer bereiken.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.


Wat zeggen anderen over de huidverbetering intensief?

Anne over de behandeling

ervaring huidverbetering

ervaring huidverbetering


Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Een huidverbeterende behandeling kan goed toegepast worden om de huid te laten reinigen en om de huid kennis te laten maken met lichte fruitzuren. De huid ziet er weer schoon en fris uit. De behandeling duurt ongeveer een uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De behandeling is er vanaf 60,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:


Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

Hoe intensief is deze behandeling?

Voor lichte huidproblemen is deze behandeling uitermate geschikt. Voor meer diepliggende huidproblemen raden wij een fruitzuurpeeling aan. Ben je niet zeker welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Vraag dan vrijblijvend een huidanalyse aan.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid weer fris en schoon aanvoelen. Ook zullen er minder onzuiverheden zijn. Bij acne kan er tijdelijk roodheid voorkomen maar neemt langzamerhand af.

Is deze intensieve huidverbetering pijnlijk?

De behandeling is in eerste instantie niet pijnlijk en moet vooral zorgen dat de huid er weer schoon en fris uitziet. Wel kan het zijn dat bijvoorbeeld acne behandeld moet worden met hiervoor speciale naalden om zo effectief de onzuiverheden te verwijderen. Dit voelt als een kleine prik en is daarna voorbij.

Mag ik makeup of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huid probleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand aan de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is huidverbetering intensief geschikt voor de donkere huid?

De behandelingen voor huidverbetering zijn zeker geschikt voor de donkere huid. Onze producten zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

ervaring huid rotterdam salonized

Probeer eerst een vrijblijvend consultIncl. uitgebreide huidanalyse - Volledig kosteloos!

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact