Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is een intensieve opfrisser voor de huid. In de peeling zitten fruitzuren die diep in de huid hun actieve werking kunnen doen. Ieder fruitzuur richt zich op een ander probleem in de huid. Wij bieden veel verschillende peelings aan. Zo kan de peeling dus volledig op maat worden gekozen. De onzuiverheden worden verwijderd en de peeling zal diep in de huid zijn werking doen.


Pumpkin Peel
Level l/Level ll

De pumpkin peel is perfect geschikt voor het behandelen van acne, maar richt zich hiernaast ook op vergrote poriën en op verkleuringen die zijn ontstaan na een ontsteking of wondje. De peeling verbeterd de huid door deze egaler en gladder te maken. De pumpkin peel is geschikt voor ieder huidtype, maar met name de vette huid met overmatige talgproductie.


Mango Peel

De mango peel is de ideale opfrisser voor de huid. De peeling egaliseert de huid en herstelt overmatige pigmentatie. Hiernaast hydrateert de peeling intensief en stimuleert de aanmaak van collageen. De peeling is geschikt voor ieder huidtype, maar specifiek voor de droge huid.


Power Peptide Peel

De power peptide is de peeling tegen cel- en uv-schade en bevordert de aanmaak van collageen en elastine. De anti-aging fruitzuurpeeling! Deze is geschikt voor ieder huidtype met in het bijzonder de ouder wordende huid die extra voeding nodig heeft, maar ook gevoelig is.


Glycol Peel
Level  l - 30%
Level ll - 40%

De glycol peel gebruikt een unieke combinatie ingrediënten die huidveroudering tegengaan en de beschadigde huid herstelt. De peeling verstevigt de huid en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf, zoals straling. De glycol peel is geschikt voor de huid met uv-schade en de huid die door huidveroudering meer klachten krijgt. De peeling is minder geschikt voor de gevoelige huid.


Vitamine C peel

De naam zegt het al, deze peeling bevat veel vitamine C. Vitamine C stimuleert de cel vernieuwing, wat goed werkt om huidveroudering tegen te gaan. Daarnaast heeft deze peeling een verhelderend effect en hydrateert het de huid intensief. De peeling is voor alle huidtypen geschikt.


Hibiscus Flower Mandalic Peel

De hibiscus flower mandalic peel is een peeling die erg geschikt is voor de gevoelige huid met roodheden. Een veel voorkomende huidaandoening die goed behandeld kan worden doormiddel van deze peeling is rosacea.  Naast het verminderen van de roodheid werkt deze peeling ook goed op ontstekingen en kalmeert het de huid.


Weet jij zelf niet precies welke peeling jij nodig hebt? Laat de huidtherapeut je goed adviseren. Nadat zij jouw huid beoordeeld heeft tijdens een consult, kan zij direct specifiek advies geven over welke peeling het beste uitgevoerd kan worden


Resultaten die je kunt verwachten

Een fruitzuurpeeling wordt toegepast om dieper in de huid te werken. Het resultaat wat je kunt verwachten is een huid die schoner, egaler en steviger is. Het verminderd huidproblemen en zorgt voor een gezonde gloed. Bekijk ook de ervaringen van mensen die je voor gingen. De behandelingen duren gemiddeld een uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De peeling is er vanaf 75,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Vergoeding verzekeraarControleer of jouw zorgverzekeraar vergoed

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact