Josta is al 8 jaar klant bij Huid Rotterdam

Laser ontharing, de ervaring van Anouk

Definitief ontharen als transgender vrouw

Kimberly over het laseren van haar oksels

Oksels ontharen bij Huid Rotterdam (ervaring Charelle)

Claire over de huidanalyse en fruitzuurpeeling

Dermapen ervaring van Irene

Chloe over haar mangopeel behandeling

Do kwam langs voor een Pumpkin Peel...

Romee over de fruitzuurpeeling

Ervaring van Aymee: ''Als heel erg prettig ervaren en goed advies''

Ervaring van Meike: ''Super ontvangst en goede uitleg''

Ervaring van Ivy: ''Erg fijn en beveel het iedereen aan!''

Ervaring van Hettie: ''Zeker niet pijnlijk, een aanrader!''

dermapen voor en na

5.0
powered by Facebook
Biaancaa Catonly
Biaancaa Catonly
2019-11-08T19:02:00+0000
Mijn behandeling bij Huid was heel prettig en compleet anders (en veel beter) dan ik bij een andere huidtherapeut heb ervaren. Het mini-ventilatortje was heel prettig bij de branderige peeling en ook fijn dat mijn huid daarna ook nog behandeld werd. Er heerst een hele ontspannen sfeer en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik kom hier zeker terug!
Mimi de Leeuw
Mimi de Leeuw
2019-11-07T10:47:32+0000
Fijn ontvangst en duidelijk advies. Heb inmiddels 2 behandelingen gehad n.a.v. een persoonlijke huidanalyse en ben erg tevreden over het resultaat. Tevens een fijne prijs/kwaliteit verhouding. Hier ben je in goede handen!
Simonas Fetingis
Simonas Fetingis
2019-09-28T16:02:09+0000
Had a really good experience with Huid Rotterdam. I was more than happy with the results of procedures and quality of service. Great value for money.
Linda Gelton
Linda Gelton
2019-09-21T17:01:54+0000
Fijne kliniek. Ellen geeft duidelijke en professionele uitleg van de diverse behandelingen. Denkt mee en je krijgt snel antwoord op je vragen via de chat. Binnenkort weer een behandeling bij Huid.
Shirley Van Der Wal
Shirley Van Der Wal
2019-09-20T15:23:00+0000
gisteren de chemische peeling gedaan tegen mijn pigment vlekjes.erg vriendelijke mensen, zowel bij het eerste consult waar alles vrijblijvend is en je op alle vragen duidelijk antwoord krijgt als bij de behandeling zelf. ik voelde mij erg op mn gemak! zeker voor herhaling vatbaar en kan het iedereen zeer aanraden!
Warsha Chote
Warsha Chote
2019-09-10T09:43:35+0000
Inmiddels al 2 behandelingen gehad en binnenkort ga ik voor mijn derde. Mijn intake gesprek was heel fijn. Heleen nam de tijd en gaf goed advies. Ook heb ik een huidanalyse gekregen. Mijn behandelingen zijn gedaan door Ellen, die net als Heleen , heel lief en vriendelijk is. Er wordt echt tijd voor je genomen en goed gekeken naar je huid!. Ik ben fan en raad HUID Rotterdam echt aan.
Abigail Sd
Abigail Sd
2019-09-04T21:12:43+0000
Ik ben enorm tevreden over de behandelingen van Huid Rotterdam. Ellen doet haar werk uitstekend en is zeer ervaren! Na de 1e behandeling al prachtig resultaat boven mijn verwachtingen
Kam Naj
Kam Naj
2019-08-24T21:28:44+0000
Paar weken geleden mijn eerste dermapen behandeling gehad. Super fijn! Goeie uitleg gehad van tevoren en het resultaat mocht er zijn! Meteen een nieuwe afspraak ingepland !
Nelly Herrera
Nelly Herrera
2019-08-21T07:53:44+0000
My experience in Huid was wonderful. Ellen has as great customer service and made me feel comfortable and happy with the treatment she used on me. I recommend her a 100% 🙂
Louise Bhondoe
Louise Bhondoe
2019-08-17T10:00:07+0000
In juli heb ik een chemische peeling van Ellen de Haan gehad.Ik voelde me zeer op mijn gemak bij haar en in de kliniek.Ellen is professioneel en ik kreeg heel wat goede adviezen mee mbt mijn huid.2 weken later kreeg ik een mail van haar waarin ze vroeg hoe de resultaten waren.Nou, die waren uiteraard perfect, ik had weer een mooie gladde huid.Bedankt Ellen!
Liv Belgica
Liv Belgica
2019-08-10T07:27:54+0000
de expertise, kwaliteit, vriendelijkheid en de locatie😊en persoonlijk ik heb eindelijk haar weer gevonden, de fluwelen handen van een schoonhuidtherapist dat ieder schoonhuidspecialist moet hebben, een gezegend handen. Dat heeft zij😉👍meer dan 5 sterren waard.
Jaithly Dess
Jaithly Dess
2019-08-07T09:35:27+0000
Ik vond het eerste keer een goed behandeling En we hebben een warme welkom gekregen. echt vriendelijk!
Alexandra Ver
Alexandra Ver
2019-07-29T14:56:19+0000
alles word super uitgelegd, voelde me heel erg op mijn gemak, en geen enkele vraag was te veel!1 woord top!
Meau Niet Aan de Maas
Meau Niet Aan de Maas
2019-07-11T14:45:08+0000
Heel erg tevreden over de behandeling èn het resultaat! Ga zeker verder met de behandelingen!
Vlasta Ziugzdaite
Vlasta Ziugzdaite
2019-06-26T12:57:25+0000
I had a wonderful experience in Huid. Ellen is very professional and knows how to make a client happy. I had even fun by laser...two times different experience (one time laser and second time a facial) made my day. I definitely come back...see you there😉
Shirley Amatpawiro
Shirley Amatpawiro
2019-06-18T21:49:33+0000
Huid Rotterdam is mij aanbevolen door een collega. Zij was erg tevreden over de behandeling. Kort daarop heb ik bij Huid Rotterdam een afspraak gemaakt. Mijn ervaring is zeer positief, mooie salon, vriendelijke ontvangst. Ellen verstaat haar vak. Legt duidelijk uit, goede professionele huidanalyse gedaan en een stappenplan doorlopen voor de behandeling van mijn pigmentvlekken. Ellen neemt ook de tijd voor je, ze is voor mij een blijvertje. Beveel ik haar aan?Volmondig JA...Mijn sporttrainer heeft al op mijn advies ook opgezocht en nog een aantal vriendinnen van mij gaan haar binnenkort een bezoekje brengen.
Yvonne Mhand Yamna - de Bruin
Yvonne Mhand Yamna - de Bruin
2019-06-12T13:08:37+0000
Ellen je bent geweldig!!! Na een heel negatieve ervaring met een laser ergens anders waren mijn zwangerschapsvlekken op beide wangen donkerder geworden en was er zelfs sprake v littekenvorming. Met twijfel toch bij jou het ‘traject’ ingegaan en.....na mijn 5e bezoekje (altijd gezellig 😃) is het nu echt weg!!!! Ik ben zo blij dat ik me door jou heb laten behandelen. Je bent een topper. Ontzettend bedankt!
Anne van den Brink
Anne van den Brink
2019-05-30T21:26:45+0000
Een mooie rustgevende uitstraling in de kliniek.Ellen is heel deskundig op haar gebied en geeft betrouwbare informatie.Wat ik vooral fijn vond dat zij echt met je mee denkt en adviseert hoe ik mijn huid kan verbeteren.
Sandy Gravenberch
Sandy Gravenberch
2019-05-05T14:17:07+0000
Ben al 3x geweest en me huid ziet er beter uit als voorheen.Heb huid aanbevolen en als het goed is heeft me vriendin ook een afspraak gemaakt.Ik ben tevreden.gr S
Annebel Eppinga
Annebel Eppinga
2019-04-03T13:13:46+0000
Een warm welkom met een fijne behandeling!
Anouk van Walsum
Anouk van Walsum
2019-03-25T10:11:36+0000
Afgelopen vrijdag mijn tweede ontharingsbehandeling gehad bij huidrotterdam wat weer een fijne behandeling was. De ontharing wordt gerealiseerd door het weg laseren van haarzakjes wat je wel even voelt, maar wat zeker te doen is! Omdat ik last heb van snel terug groeiende donkere haren is dit de ideale oplossing voor blijvend resultaat.Al met al ben ik enorm tevreden met de vriendelijke, persoonlijke en vakkundige service die ik krijg van het gezellige team van Huid Rotterdam!
Monique Van Es
Monique Van Es
2018-12-05T14:33:49+0000
Gisteren eerste behandeling gehad TCA peeling . Alles word goed uitgelegd.Prettige omgeving.Kijk weer uit naar de volgende behandeling.Derma pen .
Suzanne Kern
Suzanne Kern
2018-01-31T11:45:09+0000
De kliniek is schoon en heeft een rustgevende uitstraling. Ellen is deskundig en bijzonder vriendelijk. Er worden natuurlijke producten gebruikt en is zeer geschikt om zo nu en dan te ontstressen. Absolute aanrader!
Rianne Kersbergen
Rianne Kersbergen
2018-01-30T17:18:53+0000
Een aantal weken geleden mijn eerste afspraak gehad bij de Heemraadkliniek. Persoonlijke aandacht staat centraal en Ellen geeft uitstekende uitleg over de verschillende behandelingen en producten. Deze week heb ik mn tweede afspraak. Heerlijk, een echte aanrader.
Evelien Morais
Evelien Morais
2018-01-03T11:12:05+0000
Vandaag mijn tweede behandeling gehad. Was weer super, goede uitleg over de producten en heerlijk even ontspannen met een opgeknapte huid als resultaat! Volgende afspraak hebben we gelijk weer ingepland een echte aanrader!
Kim Bosch
Kim Bosch
2017-11-08T15:20:21+0000
Vandaag geweest via Groupon!Was top!
Marsha Leeuwrik
Marsha Leeuwrik
2017-10-27T08:06:05+0000
Zeer tevreden!!!
Matty Ceelen
Matty Ceelen
2017-10-23T08:35:41+0000
Bij Ellen een behandeling gehad via Groupon. Zo goed bevallen dat ik meteen een vervolgafspraak heb gemaakt voor een uitgebreide gezichtsbehandeling! Fijne communicatie en goede uitleg.
Esther Wout van 't
Esther Wout van 't
2017-09-29T17:58:30+0000
Maandag voor de tweede keer voor een behandeling naar Heemraadkliniek. Ik kijk er weer naar uit!
Nadia Dadi
Nadia Dadi
2017-09-21T20:52:00+0000
Vandaag bij Ellen geweest, super leuke meid,Heerlijk behandeling gehad, gelijk een compliment gekregen van mijn dochter dat ik er goed uitzie ondanks dat ik geen mak up op had. Ik kom zeker terug ��
Sylvia de Jong
Sylvia de Jong
2017-09-11T19:02:14+0000
Via Groupon bij Ellen een goede behandeling gehad, met fijne en natuurlijke producten. Vervolgafspraak gemaakt voor een peeling. Ellen is goed via mail te bereiken om een afspraak te maken en ook beschikbaar in de avonduren.
Patricia Rinkel
Patricia Rinkel
2017-08-31T13:24:41+0000
Kliniek heemraadEllen de HaanIk (Anja Rinkel)ben pas bij de kliniek Heemraad geweest via Groupon en heb het super gehad, behandeling was professioneel en vakkundig. Elen is een hele leuke vrouw.
Nurhan Çağdaş
Nurhan Çağdaş
2017-07-26T10:21:28+0000
Hele fijne ervaring gehad waarbij persoonlijke aandacht absoluut niet ontbreekt � mijn complimenten aan Ellen. De behandeling wordt zodanig uitgevoerd dat ze meeleeft met je en geen pijn doet. Ik kom zeker terug!
Dawn van Cranebroek
Dawn van Cranebroek
2017-04-19T13:17:14+0000
De acne peeling prikte wel even maar het viel reuze mee gelukkig! Heb super fijne begeleiding gehad en ben erg goed geholpen! Ik voel het nu al werken� heel erg bedankt!
Joan Stam-Gligoor
Joan Stam-Gligoor
2016-09-01T18:29:16+0000
Vandaag mijn kadobon ingewisseld 🙂 Eerst een intake gesprek gehad met Ellen o.a. wat voor behandeling, wat zijn je wensen, heb je huidproblemen enz. enz. Gekozen voor een speciale peeling, gerstekorrels zijn verwijderd, wenkbrauwen geëpileerd, masker, het was heerlijk relaxed en mijn huid voelt weer heerlijk aan !!!Voor herhaling vatbaar.
Next Reviews

Waardevol inzicht in de diepere huidlagen om je huid nog mooier te maken en weer te laten stralen!

Geheel vrijblijvende huidanalyse door de huidtherapeut en OBSERV 520

Door middel van onze Observ 520 kunnen wij een huidanalyse uitvoeren die inzicht geeft in de diepere huidlagen. Zo wordt er goed zichtbaar hoe de huid er nu uitziet, maar ook welke
oneffenheden zich dieper in de huid bevinden. Naar aanleiding van de gedettailleerde beelden kan onze huidtherapeut een nog gepaster advies geven.

Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact