Josta is al 8 jaar klant bij Huid Rotterdam

Laser ontharing, de ervaring van Anouk

Definitief ontharen als transgender vrouw

Kimberly over het laseren van haar oksels

Oksels ontharen bij Huid Rotterdam (ervaring Charelle)

Claire over de huidanalyse en fruitzuurpeeling

Dermapen ervaring van Irene

Chloe over haar mangopeel behandeling

Do kwam langs voor een Pumpkin Peel...

Romee over de fruitzuurpeeling

Ervaring van Aymee: ''Als heel erg prettig ervaren en goed advies''

Ervaring van Meike: ''Super ontvangst en goede uitleg''

Ervaring van Ivy: ''Erg fijn en beveel het iedereen aan!''

Ervaring van Hettie: ''Zeker niet pijnlijk, een aanrader!''

dermapen voor en na

5.0
powered by Facebook
Mo Niet Aan de Maas
Mo Niet Aan de Maas
2019-07-11T14:45:08+0000
Heel erg tevreden over de behandeling èn het resultaat! Ga zeker verder met de behandelingen!
Vlasta Ziugzdaite
Vlasta Ziugzdaite
2019-06-26T12:57:25+0000
I had a wonderful experience in Huid. Ellen is very professional and knows how to make a client happy. I had even fun by laser...two times different experience (one time laser and second time a facial) made my day. I definitely come back...see you there😉
Shirley Amatpawiro
Shirley Amatpawiro
2019-06-18T21:49:33+0000
Huid Rotterdam is mij aanbevolen door een collega. Zij was erg tevreden over de behandeling. Kort daarop heb ik bij Huid Rotterdam een afspraak gemaakt. Mijn ervaring is zeer positief, mooie salon, vriendelijke ontvangst. Ellen verstaat haar vak. Legt duidelijk uit, goede professionele huidanalyse gedaan en een stappenplan doorlopen voor de behandeling van mijn pigmentvlekken. Ellen neemt ook de tijd voor je, ze is voor mij een blijvertje. Beveel ik haar aan?Volmondig JA...Mijn sporttrainer heeft al op mijn advies ook opgezocht en nog een aantal vriendinnen van mij gaan haar binnenkort een bezoekje brengen.
Yvonne Mhand Yamna - de Bruin
Yvonne Mhand Yamna - de Bruin
2019-06-12T13:08:37+0000
Ellen je bent geweldig!!! Na een heel negatieve ervaring met een laser ergens anders waren mijn zwangerschapsvlekken op beide wangen donkerder geworden en was er zelfs sprake v littekenvorming. Met twijfel toch bij jou het ‘traject’ ingegaan en.....na mijn 5e bezoekje (altijd gezellig 😃) is het nu echt weg!!!! Ik ben zo blij dat ik me door jou heb laten behandelen. Je bent een topper. Ontzettend bedankt!
Anne van den Brink
Anne van den Brink
2019-05-30T21:26:45+0000
Een mooie rustgevende uitstraling in de kliniek.Ellen is heel deskundig op haar gebied en geeft betrouwbare informatie.Wat ik vooral fijn vond dat zij echt met je mee denkt en adviseert hoe ik mijn huid kan verbeteren.
Sandy Gravenberch
Sandy Gravenberch
2019-05-05T14:17:07+0000
Ben al 3x geweest en me huid ziet er beter uit als voorheen.Heb huid aanbevolen en als het goed is heeft me vriendin ook een afspraak gemaakt.Ik ben tevreden.gr S
Annebel Eppinga
Annebel Eppinga
2019-04-03T13:13:46+0000
Een warm welkom met een fijne behandeling!
Anouk van Walsum
Anouk van Walsum
2019-03-25T10:11:36+0000
Afgelopen vrijdag mijn tweede ontharingsbehandeling gehad bij huidrotterdam wat weer een fijne behandeling was. De ontharing wordt gerealiseerd door het weg laseren van haarzakjes wat je wel even voelt, maar wat zeker te doen is! Omdat ik last heb van snel terug groeiende donkere haren is dit de ideale oplossing voor blijvend resultaat.Al met al ben ik enorm tevreden met de vriendelijke, persoonlijke en vakkundige service die ik krijg van het gezellige team van Huid Rotterdam!
Monique Van Es
Monique Van Es
2018-12-05T14:33:49+0000
Gisteren eerste behandeling gehad TCA peeling . Alles word goed uitgelegd.Prettige omgeving.Kijk weer uit naar de volgende behandeling.Derma pen .

Waardevol inzicht in de diepere huidlagen om je huid nog mooier te maken en weer te laten stralen!

Geheel vrijblijvende huidanalyse door de huidtherapeut en OBSERV 520

Door middel van onze Observ 520 kunnen wij een huidanalyse uitvoeren die inzicht geeft in de diepere huidlagen. Zo wordt er goed zichtbaar hoe de huid er nu uitziet, maar ook welke
oneffenheden zich dieper in de huid bevinden. Naar aanleiding van de gedettailleerde beelden kan onze huidtherapeut een nog gepaster advies geven.

Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact