Dermapen

De dermapen maakt gebruikt van kleine naaldjes die miniscule gaatjes maken in de huid. De diepte van de naaldjes kan (tussentijds) aangepast worden. Zo kan er tijdens de behandeling plaatselijk dieper behandeld worden. De huid wordt in de diepte gestimuleerd tot natuurlijk herstel wat resultaten geeft bij littekens en rimpels.


De dermapen kan oppervlakkig gebruikt worden als opfrisser van de huid. De oppervlakkig miniscule gaatjes zorgen ervoor dat de huid geactiveerd wordt bij de cellen, maar ook producten weer optimaal kan opnemen.

De dermapen kan dieper in de huid toegepast worden als intensieve anti-aging behandeling of bij het behandelen van littekens. Hierbij kun je denken aan acnelittekens, littekens door verwonding of striae. Bij littekens of rimpels kan de dermapen ook plaatselijk worden uitgevoerd.


Wat kun je verwachten? (ervaring en resultaten)

Een dermapen behandeling is een intensieve behandeling. De huid ziet er gezond en stralend uit. Bij littekens verzacht het weefsel waarna de huidstructuur egaal wordt, zodat littekens nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. Bij rimpels zul je per behandeling merken dat de huidstructuur egaler wordt. Ook wordt de huid intensief gevoed, waardoor deze er frisser en gezonder uitziet.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Vergoeding verzekeraarControleer of jouw zorgverzekeraar vergoed

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact