Chemische Peeling

Een chemische peeling is een peeling die tot de diepere lagen in de huid kan werken. De zuren werken zich tussen de cellen door naar het probleem in de huid om daar zijn werking te doen. De peeling is perfect om dieper gelegen huidproblemen aan te pakken.


Salicylic Peel

Intensieve peeling die ontstekingen door acne vermindert en onderdrukt en gerstekorrels behandeld. De peeling is zowel geschikt voor de vette als gevoelige huid.


TCA Peel

Krachtige peeling die de strijd aangaat met ernstige zonbeschadiging, vergrote poriën, diepe rimpels en een doffe, slappe huid. De TCA peel is geschikt voor het glad en egaal maken van de huid.


Jessner Peel

Intensieve peeling om onder andere acne uitgebreid mee te behandelen. De peel voorkomt puistjes, kalmeert huidige ontstekingen, vermindert donkere vlekken en verwijderd overtollige talg en vuil. De jessner peel is zorgt voor een schone, zuiver huid en is geschikt voor ieder huidtype.


SkinBrite Peel

De skinbrite peel egaliseert en verheldert de huid. De peel is perfect geschikt voor de huid met overmatige pigmentatie en donkere vlekken ten gevolge van acne of melasma. Ook is deze peeling erg effectief en natuurlijk veilig voor de donkere huid.


Glycol Peel 70%

Krachtige anti-verouderingspeel die de beschadige huid herstructureerd. De glycol peel is geschikt voor de huid met zichtbare uv-schade en de verouderde huid. De peel is niet geschikt voor de gevoelige huid.


Resultaten die je kunt verwachten

voor en na chemische peeling

Een chemische peeling wordt toegepast voor dieper gelegen huidproblemen. Het resultaat is een schone, egale, gladde en gezonde huid.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Vergoeding verzekeraarControleer of jouw zorgverzekeraar vergoed

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact