Camouflagetherapie

Lycogel biedt camouflageproducten met het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. De camouflageproducten variëren van minimale tot optimale dekking en verschillende huidstinten, zodat er voor iedereen een match is.


Breathable tint

De breathable tint geeft de huid een stralende dekking. Het is geschikt als een lichte foundation en biedt een gezonde en levendige uitstraling gedurende dag.

breathable tint


Breathable camouflage

De breathable camouflage is mat en geeft dekking aan de huid. Deze camouflage is verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten, zodat we de perfecte match kunnen vinden met de huid. Geniet langdurig van een volmaakte look. Je kunt zelfs een verfrissende duik nemen met deze waterbestendige dekking.

breathable camouflage


Breathable concealer

De breathable concealer geeft een goede dekking die geschikt is voor dagelijks gebruik. De concealer verbergt roodheid en geeft de huid een gezonde, natuurlijke uitstraling. Je kunt het product aanbrengen onder de ogen of op andere gebieden die extra aandacht kunnen gebruiken.

breathable concealer


Lycogel is geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag. Lycogel biedt producten die zacht zijn voor de huid en deze niet verstoppen. Ook bevatten de producten een SPF 30, zodat de huid beschermt is tegen de zon. Met de waterbestendige functie geniet je ook nog van langdurig resultaat!


Resultaten die je kunt verwachten

Camouflagetherapie voor en na resultaatDe lycogel producten zijn bedoeld om de huid te camoufleren. Je krijgt, naar jouw wens qua dekking, een egale huid die de hele dag houdt. Daarnaast ontvang je een uitleg van de huidtherapeut hoe je deze camouflage elke dag op de juiste manier kunt toepassen voor een lange termijn resultaat.

De afspraak duurt een half uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De camouflage is er vanaf 65,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalysewaar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Vergoeding verzekeraarControleer of jouw zorgverzekeraar vergoed

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact