Camouflage therapie

Camoufleer verschillende kleurafwijkingen op je huid voor lange termijn

Wanneer je langdurig last hebt van roodheden of pigmentvlekken kan dit heel storend zijn. Je hebt wellicht al van alles geprobeerd en wilt graag een gepaste oplossing. Het is namelijk mogelijk (vaak ook met vergoeding van de zorgverzekeraar) om de huid te camoufleren met producten in jouw huidtint.

Zo past er altijd een tint bij jouw huid en verdwijnen de plekjes dmv de camouflage.

Na goed onderzoek voor de beste methode werken wij met het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Hieronder vind je alle mogelijkheden en tinten:

Breathable camouflage

De breathable camouflage is mat en geeft dekking aan de huid. Deze camouflage is verkrijgbaar in twaalf verschillende tinten, zodat we de perfecte match kunnen vinden met de huid. Geniet langdurig van een volmaakte look. Je kunt zelfs een verfrissende duik nemen met deze waterbestendige dekking.

lycogel camouflage therapie

Breathable concealer

De breathable concealer geeft een goede dekking die geschikt is voor dagelijks gebruik. De concealer verbergt roodheid en geeft de huid een gezonde, natuurlijke uitstraling. Je kunt het product aanbrengen onder de ogen of op andere gebieden die extra aandacht kunnen gebruiken.

lycogel camouflage therapie cirkel 2

Lycogel is geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag. Lycogel biedt producten die zacht zijn voor de huid en deze niet verstoppen. Ook bevatten de producten een SPF 30, zodat de huid beschermt is tegen de zon. Met de waterbestendige functie geniet je ook nog van langdurig resultaat!

Wat zeggen anderen over de camouflage therapie?

''Erg fijn en beveel het iedereen aan'' - Ivy

Lycogel voor en na met camouflage therapie

ervaring camouflage therapie 1 ervaring camouflage therapie 2

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Je krijgt, naar jouw wens qua dekking, een egale huid die de hele dag houdt dmv de Lycogel producten. Daarnaast ontvang je een uitleg van de huidtherapeut hoe je deze camouflage elke dag op de juiste manier kunt toepassen voor een lange termijn resultaat.

De afspraak duurt ongeveer een half uur en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De camouflage is er vanaf 65,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:


Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de camouflage therapie vergoed. Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de therapie mogelijk vergoed.

Heeft de camouflage een langdurig effect?

Wanneer de camouflage ochtends word aangebracht blijft deze de gedurende dag mooi zitten.

Wat merk ik na de camouflage therapie?

Na de camouflage therapie is de huid egaal, gladder en beschermd tegen de zon.

Is camouflage therapie geschikt voor de donkere huid?

De camouflage therapie is zeker geschikt voor de donkere huid. Er zijn verschillende producten beschikbaar in verschillende tinten. De huidtherapeut zal de geschikte tint voor jouw huid uitkiezen. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

ervaring huid rotterdam salonized

Probeer eerst een vrijblijvend consultIncl. uitgebreide huidanalyse - Volledig kosteloos!

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact