Acnetherapie

Acne is een erg storend huidprobleem. Gelukkig is hier wel veel aan te verbeteren door middel van behandelingen en/of producten. Als huidtherapeut zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van acne (en de gevolgen hiervan). Wij hebben hiervoor de nodige ervaring en kennis.


Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Huidverbetering - Acne

Bij de huidverbeterende behandeling wordt de huid gereinigd, gescrubt en worden de onzuiverheden manueel verwijderd. Deze behandeling kan toegepast worden als dieptereiniging.

Fruitzuurpeeling

In een fruitzuurpeeling zitten fruitzuren verwerkt die dieper in de huid hun werking kunnen doen. In het geval van acne zorgt de fruitzuurpeeling voor vermindering van ontstekingen en talgverstoppingen en voorkomt ook dat deze snel terug zullen komen. De huid komt in balans en wordt schoner, egaler en gladder.

Chemische peeling

Een chemische peeling bevat hooggeconcentreerde fruitzuren die in de diepere huidlagen kunnen komen. Deze peeling is toe te passen bij onderhuidse ontstekingen of voor het behandelen van de gevolgen van acne, zoals acnelittekens of verkleuringen na een ontsteking.

Microdermabrasie

Microdermabrasie verwijderd effectief de bovenste 'dode' huidlaag. Hierdoor is de huid in staat producten beter op te nemen en de talg die in de huid zit beter af te voeren. Deze behandeling kan toegepast worden bij de vette met de neiging tot/lichte acne.

Dermapen

De dermapen maakt gebruikt van kleine naaldjes die minuscule gaatjes maken in de huid. Door deze gaatjes, waarvan de diepte tussentijds de behandeling aangepast kan worden, wordt de huid gestimuleerd tot een natuurlijk herstel. De dermapen wordt bij acne toegepast als behandeling van eventuele acnelittekens.

Camouflagetherapie

Lycogel biedt camouflageproducten speciaal ontwikkeld voor de acne huid. De producten geven de huid zuurstof en verstoppen de huid niet. Zo kan de huid goed gecamoufleerd worden, zonder dat het product de acne kan verergeren.


Welke behandeling is geschikt voor mij?

Er bestaan verschillende soorten acne en binnen deze soorten ook verschillende mate van ernst. Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid wordt het beste bepaald gedurende een vrijblijvend consult. De huid wordt geanalyseerd, waarna persoonlijk advies gegeven wordt. Zo weet jij precies wat het meest effectief is om de acne te behandelen.


Wat kun je verwachten? (ervaring en resultaten)

acnetherapie voor en na

Resultaten die je kunt verwachten

Een behandeling voor acne maakt de huid glad, egaal en schoon. De talgproductie komt in balans. Zo heb je weinig tot geen kans dat de acne na de behandelingen terug zal komen. De behandelingen duren gemiddeld 30 tot 60 min en onze huidtherapeuten zullen contact met je blijven houden voor de nazorg. Het gaat immers om het eind resultaat. De therapie is er vanaf 60,- . Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Vergoeding verzekeraarControleer of jouw zorgverzekeraar vergoed

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact