Acne therapie

Een natuurlijke en doeltreffende oplossing voor vervelende en ontstoken plekjes...

Wanneer je last hebt van acne kan dat heel vervelend zijn. Je probeert deze plekjes altijd te verbergen zodat mensen dit niet zien of dat je er niet steeds aan hoeft te denken. Daarbij kan acne jarenlang aanhouden wanneer je hier niets aan doet. Dat wil je al helemaal niet.

Daarom gaan veel mensen op zoek naar een schoonheidssalon of proberen eindeloos verschillende creme's of andere producten (logisch, Google staat vol met keuze waardoor je de door de bomen het bos niet meer ziet). Let op! Wij zijn geen schoonheidssalon en juist een gespecialiseerde kliniek in acne. Daar ligt juist de toegevoegde waarde wat voor jou het verschil maakt...

Er is namelijk een groot verschil in een standaard acne behandeling vergeleken met bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling. Het geheim zit hem in hoe ver de behandeling in de diepere huidlagen komt. Lees hieronder verder hoe dit werkt en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je zo snel mogelijk van acne af kunt komen.

Maak kennis met onze vakkundige huidtherapeuten

De huid is het grootse orgaan en heeft hierdoor specifieke zorg nodig. Deze zorg word bij Huid Rotterdam uitsluitend uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten met ervaring in verschillende huidtypes. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up to date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent.

Het verschil tussen een standaard ''schoonheids'' behandeling en een speciale peeling

Het eindresultaat is het belangrijkste. Het gaat er immers om dat jij van je acne af komt. Dan wil je juist kijken naar een oplossing die niet oppervlakkig maar juist in de diepere huidlagen terrecht komt. Zo werkt het in je lichaam:

Er zitten talgklieren in de dermus (dit is een bepaalde huidlaag). Deze kunnen verstopt raken. Dit zorgt voor een ontsteking in de huid wat zich uit als een pukkel of vervelend rode plekjes (acne). Om in de diepere huidlaag te komen heb je bepaalde zuren nodig. Deze zuren zitten verwerkt in een fruitzuur peeling.

Gezien elke fruitzuur zich richt op een ander huid probleem is er de volgende fruitzuurpeeling mogelijk voor het verhelpen van acne:

  • Pumpkin Peel Level l/Level ll: perfect geschikt voor het behandelen van acne. Richt zich hiernaast ook op vergrote poriën en op verkleuringen die zijn ontstaan na een ontsteking of wondje. De pumpkin peel is geschikt voor ieder huidtype, maar met name de vette huid met overmatige talgproductie.

Wat zeggen anderen over de fruitzuurpeeling?

Of bekijk de video van Do die de Pumpkin Peel heeft gedaan...

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

resultaat acne therapie ervaring RomyHet resultaat wat je kunt verwachten is dat acne verminderd. Hiernaast kan deze specifieke behandeling ervoor zorgen dat de huid in balans komt en nieuwe onzuiverheden kunnen worden voorkomen. Je wilt er snel bij zijn bij het behandelen van acne, omdat je littekens in de huid wilt voorkomen. Het gaat om het resultaat. De peeling is er vanaf 75,- en de behandeling duurt ongeveer een uur. Je ontvangt daarnaast ook nog een uitgebreide huidanalyse waar er foto's worden gemaakt van de diepere huidlagen!

Wanneer je niet nog weken wilt blijven zitten met het huidprobleem maak je hieronder de keuze voor resultaat:


Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het vaak mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed (uitsluitend bij acne). Klik hier voor een overzicht om te kijken jouw zorgverzekeraar de behandeling mogelijk vergoed.

Is een fruitzuurpeeling pijnlijk?

Tijdens de behandeling zal de fruitzuurpeeling lichtelijk prikkelend, branderig of tintelend aanvullen. Dit verschilt per persoon hoe gevoelig dit is. Om de behandeling minder gevoelig te maken word de huid gekoeld door middel van een kleine ventilator waardoor het prikkelende gevoel afneemt.

Wat merk ik na de behandeling?

Na de behandeling zal de huid rood zijn door de extra doorbloeding. Dit zal per uur na de behandeling af nemen.

Mag ik makeup of andere cosmetica gebruiken?

Na de behandeling mag je gewoon make-up gebruiken. Let er wel op dat dit make-up is die luchtig is voor de huid en niet afsluit. Na de behandeling raden wij aan een aantal dagen geen producten te gebruiken waar (fruit)zuren in zitten ivm de herstel van de huid.

Kan ik in de zon voor of na de behandeling?

Voor de behandeling is het geen probleem. Na de behandeling is het wel belangrijk dat je erg oppast met de zon. Probeer zeker twee weken zoveel mogelijk uit de zon te blijven, dus niet zonnebaden of zonnebanken. Verder kan je natuurlijk wel gewoon buiten lopen maar bescherm de huid dan met een goede zonnebrandcrème. Het liefst factor 50.

Ga ik vervellen bij een fruitzuurpeeling?

Nee, in principe niet. Het kan voorkomen dan de huid heel oppervlakkig enkele schilfertjes krijgt. Dit zal meer aanvoelen als droogheid van de huid. Met een goede moisturizer is dit nauwelijks zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en hangt af van het huidprobleem en het gewenste resultaat. De een heeft het gewenste resultaat na één behandeling en de ander na bijv. 4 behandelingen. De huidtherapeut zal voorafgaand de behandeling de huid uitgebreid analyseren en aangeven welke resultaten je kunt verwachten voor jouw huidprobleem.

Is acnetherapie geschikt voor de donkere huid?

De behandelingen voor acnetherapie zijn zeker geschikt voor de donkere huid. Onze peelings zijn volledig veilig en worden aangepast aan het huidtype. Wij hebben daarnaast ruime ervaring met behandelen van de donkere huid.

ervaring huid rotterdam salonized

Probeer eerst een vrijblijvend consultIncl. uitgebreide huidanalyse - Volledig kosteloos!

  • Meer dan 8 jaar ervaring
  • Persoonlijk & Betrouwbaar
  • Vergoeding mogelijk bij verzekeraar
Huid Rotterdam logo donker

routebeschrijving huid rotterdam calandstraat 10b

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Avonden op afspraak

Kwaliteitsregister ParamediciNederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten

facebook huid rotterdam instagram huid rotterdam

© 2018 Huid Rotterdam - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy PolicyDisclaimer | Contact